Ga naar de inhoud
Mariska van Balen in Brasserie De Stadstuin tijdens Re_brand

Mariska van Balen

Mijn liefde voor Van Balen is begonnen toen ik in Franeker woonde en de Hogere Hotelschool Leeuwarden volgde. In de jaren daaropvolgend werkte ik (onder andere) voor Grand Hotel Huis ter Duin, Tjaarda Oranjewoud en Park Plaza Utrecht en breidde mijn koffie kennis en ervaring verder uit. Twee jaar heb ik gewerkt in spraakmakende en toegewijde KoffieSpeciaalzaken in Nieuw Zeeland en Australië. Bijzonder gaaf en leerzaam om zo intensief en direct onderdeel te zijn van de internationale KoffieCultuur. Al mijn liefde, kennis en ervaring komt samen in Van Balen Koffie. Een serie eigentijdse en toegankelijke Koffies voor in de horeca, thuis of op kantoor. Koffie waar je even bij stil staat. 

Nieuwsgierig? Met waardering en trots kom ik in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en Van Balen Koffie te laten beleven. 

Ons verhaal

Wij zijn Van Balen, 4e generatie koffiemakers. in 2020 hebben wij Van Balen Koffie opnieuw op de markt gebracht, als koffie om van te genieten. 

Want ook al is koffie een genotsmiddel, wij vinden dat er tegenwoordig te weinig van koffie genoten wordt. En dat willen we veranderen.

Daarom hebben wij nieuwe ‘speciaalkoffies’ op de markt gebracht. Koffie voor speciale momenten, om bewust van koffie te genieten.

Wij zijn de koffie waar je even bij stil staat. Ook al draait de wereld door.

Wij zijn Van Balen Koffie. Proef je?

Willy van BAlen en Mariska van Balen bij oude bakfiets